Noul cuptor de patiserie ventilat Zanolli Teorema Ànemos extinde gama de echipamente profesionale de patiserie Zanolli. Versatilitatea mare și dimensiunile compacte fac din gama Teorema Ànemos de cuptoare cu convecție perfecte pentru nevoile patiseriilor și brutăriilor de ultimă generație. Sistemul de ventilație special conceput asigură o coacere superioară și uniformă. Ideale pentru producția la scară mică și medie, aceste cuptoare pot coace tot felul de produse, de la profiterole până la pandișpan, cornuri, tarte, macaroon, pâini mici sau medii, alături de o gamă largă de produse delicioase internaționale.
Cuptorul funcționează prin presiunea aerului fierbinte în cameră prin intermediul unui ventilator (Teorema Ànemos 6) sau a două (Teorema Ànemos 10). Fluxul uniform de aer, datorită inversării automate a direcției ventilatorului, asigură o distribuție consistentă a căldurii, gătind produsul uniform în toate părțile. Sistemul de convecție reduce timpul de gătire și scade temperatura necesară de gătit, economisind astfel energie.
Modelul cu panou tactil, sistem de autocurățare și sondă de miez oferă un număr infinit de opțiuni de gătit. Proiectat pentru o capacitate de productie de pana la 10 tavi, poate fi combinat cu cuptorul static Teorema Polis. Gama Zanolli de cuptoare combinate care economisesc spațiu oferă o versatilitate de neegalat.