Durata de livrare: 3-4 saptamani
Pentru a servi pizza ușoară și crocantă în restaurantul, pizzeria sau cafeneaua dvs., cel mai bine este să le coaceți pe vatra la o temperatură ridicată. Partea frontală a cuptorului de pizza este realizată din oțel inoxidabil și dispune de butoane robuste și ușor de manevrat. Datorită construcției sale metalice grele, acest cuptor de pizza profesional durează mult timp și poate rezista la o utilizare intensă.
Pizza poate fi coaptă la temperaturi cuprinse între 50 și 500ºC. De asemenea, temperatura poate fi reglată cu ușurință pentru fiecare cameră. Există plăci de piatră în camera interioară mare, precum și o lumină, astfel încât să puteți vedea cu ușurință evoluția pizzelor. Nu vă puteți arde pe ușa pentru pizza deoarece are geamuri duble atermice. Cuptorul de pizza are, de asemenea, o distribuție eficientă a căldurii și un control analogic ușor.
Înainte de prima utilizare, este indicat să ștergeți piatra de pizza cu o cârpă umedă și să o lăsați să se usuce bine după aceea. După aceea, puteți porni cuptorul la 100ºC timp de 30 de minute și apoi la 200ºC timp de 15 minute. Curățarea este, de asemenea, foarte ușoară: folosiți o cârpă uscată sau un burete ușor umed, dar nu prea multă apă, pentru ca picăturile să nu pătrundă în piatră. Lăsați piatra de pizza să se răcească mai întâi înainte de a o curăța pentru a evita să vă ardeți și să apară fisuri în piatră.
Caracteristici
Specificațiile produsului
Vă rugăm să rețineți: Acest produs este furnizat fără o priză CEE de 400V 32A
Lățime (cm) | 90 |
---|---|
Adâncime (cm) | 77 |
Înălțime (cm) | 74 |
Greutate (kg) | 140 |
Tipul de sursă de alimentare | 400V |
’Număr de surse de alimentare | 1 |
Putere electrică (Watt) | 10000 |