Carcasa acestui malaxor de aluat este alcătuită din metal cu un strat durabil. Bolul de amestecare și cârligul de aluat sunt fabricate din oțel inoxidabil, ceea ce face ca toate piesele să fie ușor de curățat. Pentru a curăța mixerul, folosiți o cârpă umedă și un detergent ușor pentru a șterge totul. După curățare, uscați totul cu o cârpă moale. Acest malaxor de aluat funcționează pe curent electric, iar bolul de mixare nu poate fi îndepărtat.
Acest malaxor de aluat puternic, cu un bol de 50 de litri, este un accesoriu binevenit în orice bucătărie profesională. Frământarea a până la 32 kg de aluat este foarte ușoară cu acest aparat. Deoarece atât cârligul de aluat, cât și bolul de amestecare se rotesc pe propria axă, ingredientele sunt amestecate foarte bine pentru a crea un aluat perfect neted, gata pentru coacerea pâinii și a pizzei. Acest malaxor poate gestiona până la 20 kg de făină, iar cantitatea minimă de aluat pe care o puteți frământa este de 15 kg.
Datorită motorului puternic, puteți frământa cu ușurință cantități mari de aluat. Alegeți viteza dorită, mai lent sau mai rapid, prin intermediul panoului de control simplu: frământare lentă la 110RPM sau frământare rapidă la 220RPM. Pentru a putea lucra cu acest malaxor de aluat profesional cât mai sigur, acesta dispune de mai multe opțiuni de siguranță. Aparatul este echipat cu un întrerupător de siguranță care împiedică supraîncălzirea motorului. Dacă acest lucru se întâmplă, malaxorul de aluat se va opri pur și simplu în mod automat. Bolul de mixare are, de asemenea, o cușcă de protecție blocabilă pentru a preveni accidentele în timpul frământării. În cele din urmă, malaxorul este echipat cu o protecție la suprasarcină, astfel încât bolul de amestecare să nu fie niciodată supraîncărcat.